Mercedes

Produktbeskrivelse

Følg Tweha ind i en ny verden med vores klæbe systemer for facader

Tweha er den førende uafhængige, internationale leverandør af klæbe systemer. Tweha Professional designer, fremstiller og markedsfører omfattende klæbe produkter, såsom strukturelle og ikke-strukturelle klæbestoffer, klæbebånd og aluminium underkonstruktioner på vegne af facadebranchen.

Med special klæber til beklædning systemer, bidrager Tweha hvert år til at realisere en lang række projekter rundt om i verden på vegne af den offentlige sektor og private kunder.
Tweha Professional er en global, selvstændigt ejet selskab. Med rødder etableret i Holland, der med deres kombinerede erfaring og lange historie strækker sig over mere end 20 år.

Tweha Professional forvandler en rigtig god idé til et gennemprøvet koncept, som har været anvendt i mere end 40 lande, millioner af m2 opklæbet beklædning.

Kombinationen af ​​kvalitet og innovation gør Tweha Professional verdens førende inden for selvklæbende systemer til udvendig facade beklædninger samt indvendige beklædninger.

Tweha Professional, når særlige karakteristika møder ekstreme klæbe udfordringer

Vores klæbe systemer er ideelle til applikationer, der kræver klæbning ved høje og lave temperaturer, kort og langsigtet sikker vedhæftning. Særlige kendetegn er: vejr uafhængig, holdbarhed, høj styrke og høj æstetik ved skjult montage, det vil sige ingen synlige skruer eller beslag.

I Danmark forhandles Tweha Klæbeprodukter af: Dybdal Contracting / Per Dybdal, Annekærvej 10, DK 8250 Egaa.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon (+45) 21 13 02 58, eller send en mail til per@dybdalcontracting.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.