Montaflex ophængssystemer

Produktbeskrivelse

Montagesystem af aluminium til hurtig og sikker montage af alle typer facadebeklædning i ventilerede konstruktioner.

  • Kan anvendes til alle facadematerialer på markedet
  • Kan rumme isolering op til 400mm
  • Leveres som samlet pakke med alle nødvendige dele, montagetegninger og statiske beregninger
  • Kan kompensere for ujævnheder i bagmuren
  • Velegnet til både nybyggeri og renovering
  • Enkelt og fleksibelt
  • Hurtig byggeproces

Montaflex facademontagesystemer anvendes til fastgørelse af klimaskærmen i ventilerede konstruktioner. Systemerne sammensættes altid projektspecifikt og kan anvendes til f.eks. skærmtegl, natursten, fiberbeton, eternit, glas og kassetter.

Montaflex er velegnet til nybyggeri såvel som renovering, og systemet kan monteres på en bagmur af f.eks. beton, stål eller teglsten. Systemet er væsentligt hurtigere at anvende end traditionelle løsninger som træ, idet skævheder og tolerancer i bagmuren let rettes op. For yderligere at lette arbejdet for montøren leveres det altid som en samlet pakke inklusiv alle nødvendige dele samt projektspecifikke montagetegninger og statiske rapporter.

Montaflex facademontagesystem kan sammensættes på et utal af måder. Men det mest almindelige system består af konsoller, som monteres på bagmuren. Til disse fastgøres lodrette profiler, som holder facadepladen. Isoleringen placeres mellem konsollerne, og facaden rettes hurtigt og let op i kraft af konsollernes justeringsmulighed på 38mm.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon (+45) 21 13 02 58, eller send en mail til per@dybdalcontracting.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.