Tairmo

Produktbeskrivelse

Glasbau HAHN Lamelvinduer

Brand og røgventilation samt naturlig ventilation

Den generøse brug af glas i byggeriet er blevet typisk for dagens arkitektur. Glas giver en høj forekomst af naturligt lys til bygningen, åbner udsynet indefra og ud og dermed forbedre atmosfæren og trivsel for mennesker inde.

Lamel vinduer fra GLASBAU HAHN har været en vigtig en del af moderne vinduer arkitekturen for mere end syv årtier. GLASBAU HAHN blev grundlagt i Frankfurt am Main i 1829. Fra begyndelsen blev dette selskab af glarmestre og håndværkere kendt for deres kreativitet med “nye ideer i glas”.

Innovation blev indført, såsom de første helglas konstruktioner, glas afstivninger, frithængende glasbaldakiner, montrer til museer og udstillinger mv. Talrige nationale og internationale priser har erkendt kvaliteten af vores produkter.

GLASBAU HAHN har specialiseret sig i naturlig ventilation siden 1950, at udvikle den første varmeisolerede lamel vindue i halvfjerdserne. Siden da er “HAHN Louvre” er blevet synonym med naturlig ventilation, innovation og kvalitet.

Produktionsanlægget og forskningslaboratorier er placeret på GLASBAU HAHN, Stockstadt / Main. Her finder du råd og hjælp i alle tekniske og salgs aspekter. Dine behov er vores udfordring og individuelle løsninger er vores daglige ambition.

Glasbau HAHN Lamelvinduer forhandles i Danmark af: Dybdal Contracting / Per Dybdal

Datablad
Glasbau Hahn
Installation
Kontrol
Specifikation
Lommeregner

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon (+45) 21 13 02 58, eller send en mail til per@dybdalcontracting.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.