Virksomhedsprofil

Om os

Dybdal Contracting har agenturet i de nordiske lande for flere udenlandske byggekomponent leverandører.

Vi bestræber os på kun at repræsentere producenter af kvalitetsprodukter, som alle er certificerede og godkendte til det danske marked.

Agenturet omfatter i øjeblikket forhandling af:

  • Montaflex facade ophængssystemer / under konstruktioner til alle slags forhængte facader, metalfacadebeklædninger, facadekassetter, inddækninger, aluminiums sålbænke og murkrone inddækninger.
  • Glasbau HAHN glas og aluminiums lamelvinduer til brand og røg ventilation samt naturlig ventilation.
  • Aluminium Composit plader med eller uden brandhæmmende kerne. Leveres i alle dimensioner og farver. Kan også leveres som forarbejdede emner.
  • Tweha Klæbersystemer til opklæbning af alle former for facadebeklædninger
  • Værn og facadeglas: Værnglas som hærdet eller hærdet og lamineret. Facadeglas som indfarvet glas eller emalit glas som hærdet eller hærdet og lamineret.
  • Hatte og Z profiler i aluminium samt specialprofiler.

Vi har mange års erfaring indenfor facadebranchen og tilbyder alle former for facadeløsninger. Vi står til rådighed med ideer og løsninger på projekteringsstadiet og tilbyder konsulentbistand gennem udførelsesfasen.

Vi søger altid at rådgive vore kunder, så de kvalitetsmæssigt får den bedste løsning. Troværdighed og samarbejde er højt prioriteret hos Dybdal Contracting.

Vores motto er: Tilfredse kunder, god service, levering til aftalt tid og til den rigtige pris.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon (+45) 21 13 02 58, eller send en mail til per@dybdalcontracting.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.